Je voorstellen met een foto tijdens de Bossche Talentschool én een mooi krantenartikel!

Super gaaf! Dit artikel gaat over een week die heeft plaatsgevonden in de vakantie. Tijdens de workshops in de week van de Bossche Talentschool in Den Bosch konden kinderen van ongeveer 8 tot 17 jaar dansen, tekenen, koken, t-shirts maken, hun talenten ontdekken en zichzelf beter leren kennen.

Hoe gaaf was het om daar zelf bij te zijn. Tijdens mijn workshop hebben 9 jongeren zich op twee manieren voorgesteld: De eerste keer hebben ze zich voorgesteld met een open vraag: ‘Wie ben jij?’ Daar kwam uit: een naam, een leeftijd en hobby’s. De tweede keer hebben ze zichzelf voorgesteld aan de hand van een foto. Ze vertelden wie ze waren, met wie ze waren, wat ze hebben meegemaakt, wat er zo belangrijk was tijdens het moment van die foto, en waarom ze die foto hebben meegenomen. Het doel was dat ze zouden leren dat wanneer je over jezelf vertelt aan de hand van een foto, er veel meer diepgang zit in je verhaal. En dat je jezelf op die manier veel meer kan laten zien. Dat is wat ik heb gemerkt tijdens het uur van de workshop.

Lees meer over deze workshop en de rest van de geweldige activiteiten in onderstaand artikel. Chris Korsten heeft uitgebreid geïnterviewd en er een mooi artikel van gemaakt in het Brabants Dagblad en het Algemeen Dagblad. Lees het hier!

De Bossche Talent School was een initiatief van De Bossche Vakschool, Avans Hogeschool en PowerUp073. Volgend jaar graag opnieuw!

Wil jij ook een workshop van Map out volgen?

Houd mijn LinkedIn pagina en mijn website in de gaten. Tijdens de verschillende workshops zullen (of kunnen) worden behandeld:

Je bewust worden van wie je bent
Gemotiveerd worden om te studeren
Jouw talenten en hoe je ze inzet
Jezelf presenteren en presentaties geven
Jouw omgang met mensen en hoe mensen met jou (mogen) omgaan
Omgaan met discriminatie en/of racisme